Radio Køge

Nyt parkér og rejs forsøg ved Køge

January 11, 2022

Movia gennemfører frem til oktober et forsøg, hvor pendlere kan parkere deres bil på Hårlev og Vallø stationer og tage toget videre derfra.

Hør interview med Bodil Sø

To stationer på Østbanen indgår i et forsøg, som Movia gennemfører for at få flere pendlere til at tage toget på arbejde. Frem til oktober i år kan man parkere sin bil ved Hårlev eller Vallø stationer og køre videre med toget derfra.

Ideen med forsøget er, at pendlerne ved at tilmelde sig forsøget kan få deres egen parkeringsplads til deres bil. Det er gratis at benytte p-pladsen, og bilen kan holde der lige så længe, som dens ejer har brug for det.

Læs mere på SN.dk

Deltagerne skal blot være med i forsøget i tre sammenhængende måneder, og det er ikke noget krav, at man bruger p-pladsen hver dag.

Tilmelding sker på: parkerogrejs@moviatrafik.dk. Skriv navn, adresse, telefonnummer og den station, som du vil rejse fra, hedder det i en pressemeddelelse fra Movia.

Forsøget med Parkér og rejse er bl.a. kommet i stand på initiativ fra Bodil Sø, der frem til årsskiftet var medlem af Regionsrådet for Region Sjælland, valgt for Venstre, og bosiddende i Vedskølle tæt på Vallø Station.

Podbean App

Play this podcast on Podbean App